Cartera de serveis

Serveis als socis:

Benvolgut Júnior,

Tot seguit et detallem els avantatges i descomptes en establiments comercials i empreses que t’ofereix el teu carnet de soci de la JCI Catalunya:

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

 

C/ Balmes 132, Edif. IdEC, Despatx 614
Teniu la possibilitat d’ésser socis numeraris de l’ACCID abonant una quota reduïda de només 6€ anuals.
Si voleu saber més sobre aquesta associació, consulteu www.accid.org o bé truqueu al 935421479.

Business Angels Network Catalunya

Aquesta xarxa d’inversors de Catalunya us ofereix un 50% de descompte per insciure-us a la seva xarxa i emprar els seus serveis.
Si voleu saber més sobre ells, entreu a www.bancat.com

 


serveis_html_m26ad8e7a.jpg
Escola Universitària de Caixa de Terrassa

Ctra. de Terrassa a Talamanca, km 3
L’Escola Universitària de Caixa Terrassa us ofereix participar en tots els actes oberts amb un descompte que pot oscil·lar entre un 10% i un 15%. També hi ha un descompte del 50% sobre el preu de màsters i postgraus més un 10% adiccional.
Si voleu saber més sobre aquesta institució consulteu la web www.euncet.com o truqueu al 93 7301900.

 


serveis_html_m4c6e566e.png
Seniors Españoles para la Cooperación Técnica

Aquesta associació d’empresaris i emprenedors retirats ofereix assessorament empresarial gratuït per a les empreses de nova creació impulsades pel membres de la JCI Catalunya.
Si voleu saber més sobre aquesta entitat visiteu www.secot.org

 


serveis_html_m387f306.jpg
SANITAS

SANITAS ofereix preus exclusius que varien anualment. Per saber les condicions que cada any us ofereixen, podeu contactar amb ells al 902 102 400 i els haureu d’acreditar que sou socis de la JCI.
En aquest moment, us aplicaran els descomptes vigents per aquell any pels nostres socis.
També podeu consultar la web www.sanitas.cat

 


serveis_html_m4bb06008.png
Zenit Hoteles

Els beneficis que ens ofereix aquesta prestigiosa cadena hotelera és tant a nivell individual com a nivell empresa, amb descomptes del 10% per reserva d’habitacions i salons.
Podeu consultar els seus hotels a la web.
Per beneficiar-vos dels descomptes, només cal que entreu a ACCESO CLIENTES, on trobareu el logo de JCI Catalunya. Clicant aquí, només cal introduir la clau d’accès : JCICATALUNYA (en majúscules i tot seguit) i ja accediu a la plana de les reserves.

 


Hotel Roc Blanc

Aquest hotel amb seu a Andorra us ofereix exclusius descomptes per temporades, especialment en època d’esquí, i també per al seu centre termal de les Termes de Montbrió, a Tarragona.
De forma fixa ofereixen un 20% de descompte de diumenge a dijous tot l’any i un 10% descompte de divendres a dissabte. Altres promocions com SKI o AQUATÒNIC cal consultar-les al 00-376-871417 o bé a www.RocBlancHotels.com. En cas que us interessi anar a les Termes, truqueu al 670 03 93 78.
En tots dos casos haureu d’acreditar que sou socis de la JCI i dir el codi AC761.

 


serveis_html_40536491.png
Calçats Magí

Carrer St. Magí 4, Igualada
Calçats Magí, una botiga on podreu trobar el millor calçat al millor preu, us ofereix un 10% de descompte en tots els productes ensenyant el vostre carnet de soci.

 


serveis_html_m269ca9e7.png
PrioratNatur, SL

Aquesta empresa de productes del Priorat ofereix un descompte del 5% en la compra de regals d’empresa i lots de Nadal per a membres i empreses on hi treballin membres de JCI.
Per saber més coses sobre els seus productes, podeu consultar la web www.prioratnatur.com o trucar als telèfons 977830885 i 678653076 preguntant per l’Anna Cuadrat.

 


EL CELLER BUIL & GINE

Ctra. Gratallops – Vilella Baixa (T-710), km 11,5
Aquest magnífic celler de vins us ofereix un 2×1 per entrar al celler, així com un 5% de descompte per la compra d’articles a la seva botiga.
D’altra banda, disposen d’una botiga on-line, www.prioratshop.com, on també us faran el 5% de descompte acreditant-vos com a socis de les Joves Cambres.
Per resoldre qualsevol dubte, adreceu-vos al 977 839810 preguntant per Xavier Buil o bé escrivint un correu a [email protected]Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 


Gemma Escobedo – Advocada

Via Augusta 164, 3er 2ª. Barcelona
Aquesta advocada especialitzada en assessorament jurídic a empreses i autònoms ofereix descomptes especials a consultar per als membres de la JCI Catalunya.
Podeu obtenir més informació trucant al 932091600 o al 607111885 preguntant per Gemma Escobedo.

serveis_html_advocat.jpg
ÒPTIQUES LA FÀBRICA

Aquesta cadena d’òptiques amb establiments a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Granollers, Canovelles, Vic, Mataró, Alella i Mollet us ofereix la segona ullera amb vidres gratis, inclosos els progressius, o bé un 50% de descompte en la primera ullera dient el codi 83488.

CÀMPING JOAN-Bungalow park

Aquest preciós càmping situat a Cambrils al cor de la Costa Daurada i a primera línia de platja. A només 2 Km del port de Cambrils i a 8 km de Port Aventura. El Càmping Joan Bungalow Park és un parc de vacances familiar amb modernes instal·lacions i serveis. La millor alternativa per a passar un dies amb amics o família en un entorn tranquil i confortable.
Ofereix el 10 % de descompte en estades en Bungalow exceptuant els mesos de Juliol i Agost.

serveis_html_campingjoan.jpg
Electropreus

Carrer Antoni de Bofarull 33, Reus
Aquesta botiga d’electrodomèstics de primera qualitat de Reus, a més d’oferir-los ja al millor preu us fa un 5% de descompte ensenyant el vostre carnet de la Jove Cambra.

serveis_html_52aee3e.gif
Begreen Solucions

Aquesta empresa d’assessorament, gestió i execució de projectes d’implantació basats en energies renovables (solar tèrmica, solar fotovoltaica, biomassa i minieòlica) per empreses i particulars ofereix a tots els juniors condicions molt avantatjoses.
Per més informació parleu amb Cristina García al 645 920 750 o bé per mail al info[email protected]Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 


serveis_html_begreen.jpg
Divari Disseny

Divari Disseny es dedica a la fabricació d’equipacions esportives de tot tipus. Des de col·legis fins a esdeveniments promocionals o equipatges professionals del més alt nivell. També fabriquen roba de Fitness per a gimnasos i escoles de dansa.
Estan disposats a oferir preus especials a tots el membres de Jove Cambra.
Per més informació, contacteu amb Jordi Valls, Director de comunicació de Varisport (619846158).

 


serveis_html_disseny.jpg
IS-NEWTEC

Soluciones Integradas de Nuevas tecnologias és una empresa dedicada a la gestió i creació de webs, tant des de les més simples fins a Plataformes Web per a organitzacions.
Ofereixen descomptes i tractes especials a negociar per membres de la JCI.
Per a més informació contacte amb Javier Andrés a través de [email protected]Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

serveis_html_765ad5d3.jpg
IL3 –Institute for Life Long Learning de la Universitat de Barcelona

IL3 és l’institut de formació NO PRESENCIAL de la UB. Ofereixen un 50% de descompte a tots els juniors en els següents cursos:
  • Programa superior en direcció i administració d’empreses.
  • Programa superior en direcció de màrqueting i vendes.
  • Programa superior en direcció financera i control.
  • Programa superior en direcció de recursos humans.
  • Curs superior de secretariat i administració – A.B.A.
  • Màster en Direcció i Administració d’Empreses
  • Màster en Direcció de Marketing i Vendes
  • Màster en Direcció Financera i Control
  • Màster en Direcció de Recursos Humans
  • Màster en Riscos Laborals “Les Heures Universitat de Barcelona” 

serveis_html_1c971a91.png

D-Unlock Enginyeria Web és una empresa amb esperit innovador i amb ganes d’aportar les millors solucions tecnològiques als nostres clients.

Som experts en oferir solucions d’Enginyeria web als nostres clients, realitzant des de la programació de Intranet/Extranet, Portals, Comerç Electrònic, Gestors de Contingut, webservices, aplicacions web a mida, fins l’adaptació de Programari Lliure: Joomla (Gestor de Continguts), Zen-cart/Os-Commerce (E-Commerce), SugarCRM (Gestió de clients).

Oferim als membres de JCI descomptes en els nostres serveis i en els packs de WebActualizable:

WebActualizable es un producte de D-Unlock Enginyeria Web especialitzats en la programació i*disseny de webs gestionables. Amb els packs de WebActualizable t’oferim varies opcions adequades a la teva empresa per a que tu mateix gestionis tota la informació de la teva web.

Per a més informació contacteu amb en Jordi Catà: [email protected]Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , 972912920
www.Dunlock.com www.WebActualizable.com


Dunlock Ingenieria web, programacion web, ingenieria informatica

Àspid és l’agència de publicitat i disseny gràfic / web que  ve desenvolupant i imprimint la memòria de JCI durant els darrers anys. Per aquest motiu aplica una tarifa reduïda i assessorament gratuït a qualsevol membre o empresa relacionada amb les Joves Cambres. Visita la web www.aspidasd.com per consultar els serveis que ofereix i una mostra de projectes realitzats, o bé contacta per telèfon al 93 211 57 53 (preguntar per Víctor Francés) o e-mail: [email protected]Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Imatge corporativa, cataloguística, anuncis, publicitat exterior, promocions, fires, llançaments, webs i aplicacions interactives…


l_aspid_72dpi.jpg

Assegurances Axa ofereixa  tots els júniors i senadors de la JCI Catalunya Importants descomptes tant a nivell individual com d’empresa en salut, incapacitat, vehicles…

Podeu consultar els seus serveis a la web:  www.maresmeassessors.com (correduria d’AXA).

I per beneficiar-vos dels importants descomptes, només cal que us poseu en contacte amb ells a través de la Toni Fernandez : [email protected]Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (indicant que sou membres de la JCI).

Aquesta empresa, ens ofereix també la possibilitat de fer cursos i formacions en temes relacionats amb les assegurances : renegociar hipoteques, fiscalitat dels plans de pensions, pros i contres de les mutues de salut …


MAELAN, ara que s’apropen els Nadals, ofereix un 10% de descomptes en tots els productes de regal d’empresa.
Oferta vàlida a tots el juniors i senadors (treballin a una empresa o tinguin empresa).

Xternalia,empresa dedicada a donar serveis informàtics en sistema de pagament per ús des de 2001, vol facilitar als Juniors l’accés a les eines informàtiques necessàries per a poder portar una bona gestió comercial i administrativa de les seves empreses sense haver de fer cap inversió.

És per això que us volem oferir el nostre servei Xternalia Oficina Virtual, el “Clouding Office” que els subministrarà d’una forma àgil, fàcil, interactiva, segura, econòmica i eficaç la millor eina comercial i de gestió, de les seves empreses i projectes de futur.

Per a més informació ens trobareu al C. Mallorca 336 Pral 2a de Barcelona, Tel 93 445 17 58

 

 

Convenis amb entitats:

La Federació Catalana de Joves Cambres té un seguit de convenis de col·laboració mútua amb diverses entitats públiques o privades que comporten un benefici comú.

Són les següents:

 

 

La Federació Catalana de Joves Cambres és la proveïdora oficial de formació enfocada als joves empresaris en tots els vivers d’empreses de Catalunya que han signat conveni amb la Secretaria General de Joventut de Catalunya.

 

CINC, Centre Internacional de Negocis de Catalunya, és una iniciativa empresarial amb més de 15 anys d’experiència, dirigida a projectar el creixement de pimes i professionals lliberals, mitjançant un suport logístic, humà altamaent professional i el lloguer d’espais físics equipats com despatxos, sales de juntes, de conferències, etc.

A canvi de difusió i formació en millors condicions, CINC ofereix els seus espais per a actes de la JCI Catalunya.

La JCI Catalunya i la Candidatura de Tarragona pels Jocs Mediterranis del 2017 han signat un acord de col·laboració i suport mutu.
El 23 de juliol del 2010 la JCI Catalunya i MicroBank signen el conveni de col·laboració per a facilitar als emprenedors l’accés a finançament. La JCI validarà els projectes per tal que l’entitat financera pugui agilitzar els tràmits per a la concessió de crèdits als joves emprenedors. En conveni operarà a les principals oficines dels territoris on JCI Catalunya hi és present.