xbielsa_president

Assemblea de Traspàs de Poders de JCI Catalunya

La JCI Catalunya realitza l'Assemblea de Traspàs de poders, i comença el mandat de la junta del President Nacional, Xavier Bielsa, per al 2016

Llegir més


xbielsa_president

Xavier Bielsa Carré, escollit President de la JCI Catalunya per al any 2016

El tarragoní agafa el relleu per al proper any, on la promoció de la ciutadania activa seguirà sent un dels puntals de l’entitat

Llegir més


congres2015

Vine al Congrés Nacional

Del 23 al 25 d’octubre tindrà lloc el Congrés Nacional 2015 de la JCI Catalunya.

Llegir més


academia2015

Acadèmia Catalana de Joves Emprenedors 2015 a Lleida

Divendres 3 de Juliol 2015 – L’Acadèmia Catalana de Joves emprenedors organitzada per JCI Catalunya juntament amb JCILleida inicia els actes i activitats que durà a terme els dies 3,4 i 5 de juliol a les terres de Lleida. 

A l’acte de presentació han assitit el Sr. Jordi Boixadera, General de l’Agència Catalana de la Juventut, el Sr. Magi Senserich, President Nacional de les Joves Cambres de Catalunya, Oscar Hijosa Vicepres...

Llegir més


academia2015

La JCI Catalunya present en la Conferència Europea de la JCI 2015

JCI Tarragona premiada en els ICSR Awards i JCI Igualada finalista en el premi Best Local Skill Development Program.

Llegir més


vpxb2015

Xavier Bielsa escollit VP Executiu de JCI Catalunya

Aquest passat dissabte 30 de maig, a la ciutat de Lleida, en el marc de l'Assemblea Extraordinària de Mig Any de la Federació de Joves Cambres de Catalunya, el tarragoní Xavier Bielsa Carré, ha estat escollit Vicepresident Executiu de l'entitat.

Llegir més


Charlotte2015

VP Internacional de JCI de visita oficial a Catalunya

El passat 19 de març la VP Internacional de JCI , Charlotte Moller, d’origen danès, va visitar Catalunya per conèixer els programes i actes que la JCI Catalunya està duent a terme i donar recolzament per les futures accions al país.

Llegir més


ismail2015

El President Mundial de JCI, Ismail Haznedar, visita Catalunya

El Sr. Ismail Haznedar, President Mundial de la JCI, va fer presencia a Catalunya per promoure nous socis per la campanya “Global Youth Empowerment Fund” dins la campanya de les Nacions Unides “Millenium Campaing” i la Global Partnership Summit organitzada per JCI Internacional a Nova York.

Llegir més


presi2015

L'igualadí Magí Senserrich, president de Jove Cambra Internacional de Catalunya

Equip de Junta Nacional està composada per en Pep Morera - Assessor Legal, Ariadna Piñol - Secretaria General, Joan Marchan - Tresorer, Helios Rubio - VP Formació, Toni Beltran - VP Internacional, Xavier Bielsa - VP Projectes de desenvolupament social, econòmic i cultural, Míriam València - Oportunitats Professionals, Marc Rue - Director TIC, Dani Rubio - VP Organització i Deputy, Carles Lombarte - PastPresident i Magí Senserrich - President

Llegir més


JCI World Congress 2014

JCI European Presidents Meeting, Sèrbia

Representant a Catalunya hi han assistit el President de la JCI Catalunya, l’igualadí Magí Senserrich; i el Vice President executiu de l’entitat, el reusenc Daniel Rubio. La delegació catalana ha participat de forma activa i es van presentar els programes que des del nostre estat estant duent a termes les diferent joves cambres repartides per tota Catalunya.

Llegir més


JCI World Congress 2014

La Jove Cambra de Catalunya, present al Congrés Mundial de la JCI

La JCI Catalunya ha participat activament al congrés Mundial de la Junior Chamber International (JCI) que s'ha celebrat a la ciutat alemanya de Leipzig i que ha congregat més de 4.000 delegats provinents de més de 100 països.

Llegir més


Oscar Hijosa VP Mundial

Oscar Hijosa i Milà nomenat VP Mundial de la JCI

Dins l'Assemblea General del Congrés Mundial de la JCI, el júnior i senador de la JCI Catalunya Oscar Hijosa i Milà ha estat nomenat per aclamació Vicepresident de la Jove Cambra Internacional pel 2015.

Llegir més


Recepció Parlament

La Jove Cambra de Catalunya, rebuda al Parlament de Catalunya

Una quinzena de joves emprenedors membres de la Jove Cambra Internacional de Catalunya van acompanyar diputats de diversos grups parlamentaris en les seves jornades de treball.

Llegir més


Visita del President Mundial de la JCI a Catalunya

Visita del President Mundial de la JCI a Catalunya

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la primera tinent d'alcalde, Alícia Alegret, han rebut a l'ajuntament al president internacional de la Jove Cambra, Shine Bhaskaran.

Llegir més


Magi Senserrich President 2015

Magí Senserrich, escollit President Nacional electe 2015

L'igualadí és escollit President 2015 de la Jove Cambra Internacional de Catalunya. El seu repte principal serà potenciar la JCI Catalunya com el vehicle per canalitzar les idees i inquietuds dels joves actius.

Llegir més
 • xbielsa traspas
 • Xavier Bielsa Carré, escollit President de la JCI Catalunya per al any 2016
 • Vine al Congrés Nacional
 • Academia Catalana de Joves Emprenedors 2015 a Lleida
 • istambul2015
 • vbxb2015
 • Charlotte2015
 • ismail2015
 • magi2015
 • epm2015
 • jci-world-congress
 • oscar-hijosa-vp
 • recepcio-kht
 • jci-world-president
 • magi-senserrich-president
next
prev

Si ets jove, ets emprenedor, tens inquietuts i et motiva dirigir projectes,
vine i emprèn les teves idees amb nosaltres. Vine a conèixer la Jove Cambra.

Estàs aquí:Home