TransplantRun 2014

La Jove Cambra de Catalunya, present a la TransplantRun 2014

Un total de 10 membres de diferents Joves Cambres de Catalunya ha participat aquest diumenge a Barcelona a la segona edició de la TransplantRun, una cursa solidària de 5 km en favor del col·lectiu de pacients amb transplantament, i que compta amb l'aval de la Societat Catalana de Transplantament.

Llegir més


Acord Creu Roja

Acord entre Jove Cambra i Creu Roja per lluitar contra la malnutrició infantil

La Jove Cambra de Catalunya i Creu Roja Catalunya van reunir-se aquesta setmana a Barcelona. Durant la trobada, ambdues entitats van acordar l'adhesió de la Jove Cambra de Catalunya a l'Aliança humanitària per l'alimentació infantil, projecte promogut per Creu Roja.

Llegir més


European Presidents Meeting 2014

La JCI Catalunya present al European Presidents Meeting 2014

Carles Lombarte i Lladó, President Nacional de la Jove Cambra de Catalunya i Magí Senserrich, VP Executiu, han estat del 6 al 9 de Febrer a la ciutat Francesa d'Antibes juntament amb 60 Delegats de 25 països d'Europa al European Presidents Meeting (EPM) de la Junior Chamber International (JCI).

Llegir més


Carles Lombarte inicia el mandat com a President Nacional

Carles Lombarte inicia el mandat com a President de la JCI Catalunya

Carles Lombarte i Lladó ha iniciat el seu mandat com a President Nacional 2014 de la Federació Catalana de Joves Cambres (JCI Catalunya), amb un programa centrat en fomentar l'emprenedoria i reforçar la presència de la JCI en l'àmbit català i seguir treballant en la vessant internacional de l'entitat.

Llegir més
  • transplantrun-2014
  • creu-roja
  • epm-2014
  • mandat-president-2014
next
prev

Si ets jove, ets emprenedor, tens inquietuts i et motiva dirigir projectes,
vine i emprèn les teves idees amb nosaltres. Vine a conèixer la Jove Cambra.

Estàs aquí:Home