Missatge de la Presidència Nacional

Míriam València i López

Míriam València i López

Presidenta Nacional 2018

Benvolgudes,

Des de el passat 27 de gener, sóc la nova Presidenta de la JCI Catalunya i ho seré durant tot el 2018, dons la nostra entitat cada any canvia la seva cara visible.
La Jove Cambra, un any més, continua la seva tasca, però amb objectius nous i renovats i amb un entusiasme infinit d’esdevenir, tal i com fins ara, la entitat de referència per a joves amb ganes de créixer personalment, organitzar i liderar projectes i aprendre de totes i cadascuna de les persones amb les quals ens trobem en el nostre camí de vida.

Enguany seguirem aprofitant al màxim la nostra part internacional i a través de nosaltres mateixos farem d’ambaixadors de Catalunya al món; seguirem creixent i donant eines als nostres associats per créixer i també seguirem analitzant i oferint projectes a la societat mitjançant accions que ens permetin millorar-la.

Jove Cambra Internacional de Catalunya és una associació sense ànim de lucre, democràtica, apartidista i aconfessional, que forma part de la Junior Chamber International (JCI) amb presència a més de 157 països i amb més 200.000 membres. En formem part Joves Actius, de 18 a 40 anys, de tots els sectors de la societat i de qualsevol àmbit professional, que compartim els valors i la missió de JCI.

La nostra és una entitat tranversal que ens permet tocar diferents aspectes de coneixement i d’aprenentatge, cosa que ens fa una entitat rica i plural i al mateix temps difícil d’encabir en un àmbit concret. Toquem des de l’àmbit econòmic, al social, al cultural, al formatiu, a l’internacional, ect, sense deixar de banda una manera de fer que ens pròpia, seguint els procediments parlamentaris, organitzant-nos i prenen decisions en assemblea, sense deixar de banda les relacions amb les institucions, les empreses, el teixit associatiu i la societat civil en general.

És per això que, per mitja d’aquesta carta, em poso a la vostra disposició per tot allò que sigui sumar esforços per tirar endavant la nostre societat, el nostre país i donar a conèixer Catalunya al món.

Rebeu una cordial salutació