Míssatge del President Nacional

Xavier Bielsa Carré

Xavier Bielsa Carré

President Nacional 2016

Benvolgut/da,

Em plau comunicar-vos que el passat 23 de gener es va aprovar la Junta Nacional 2016 de la qual he estat escollit President Nacional.

La Jove Cambra, un any més, continua la seva tasca. Tenim nous objectius i nous reptes, sempre amb la voluntat d’obrir nous horitzons, aprendre de noves experiències i sobretot, servir a la societat a la qual pertanyem mitjançant accions que ens permetin millorar-la.

Jove Cambra Internacional és una associació sense ànim de lucre, apartidista i aconfesional, que forma part de la Junior Chamber International (JCI) amb presència a més de 127 països i amb 180.000 membres. En formem part Joves Actius, de 18 a 40 anys, de tots els sectors de la societat i de qualsevol àmbit professional, que compartim els valors i la missió de JCI. Enguany, en el marc del Congrés Nacional, celebrarem el 50è aniversari de JCI a Catalunya i el 100 aniversari de la Junior Chamber International.

Aquest 2016 volem que sigui un any per consolidar JCI Catalunya com entitat referent en la millora de les nostres ciutats, i que sigui un vehicle per canalitzar les idees i les inquietuds dels joves actius organitzant projectes de desenvolupament social, econòmic i cultural. Això és possible gràcies a la col•laboració de la societat civil, empreses i institucions.

És per això que, per mitja d’aquesta carta, em poso a la vostra disposició per tot allò que sigui sumar esforços per tirar endavant el nostre país.

Rebeu una cordial salutació