Àrees d'actuació

desenvolupament Projectes de desenvolupament

Els projectes de desenvolupament donen l’oportunitat de treballar en la millora de la nostra societat. Analitzant les necessitats i mancances, es dóna forma a projectes sempre basats en el treball en equip i amb l’objectiu d’aportar canvis positius a la nostra ciutat, en l’àmbit econòmic, social i cultural. Són ideals per posar en pràctica les habilitats que hem adquirit a través de la formació contínua.

 

internacionalInternacional

La dimensió internacional de l’entitat dóna l’oportunitat d’establir relació amb joves de tot el món, amb cultures i interessos molt diferents però sempre amb l’esperit de compartir inquietuds i experiències. D’aquesta manera els membres de Jove Cambra poden adquirir major consciència del que succeeix a altres indrets del món, coneixent què passa i perquè passa, fomentant la comprensió entre tots els pobles.

 

oportunitats Oportunitats Professionals i Emprenedoria

En un entorn on es fomenten les relacions personals a través del treball en equip i establint relacions arreu del món, es poden intercanviar idees de negoci i realitzar networking amb membres d’altres Joves Cambres del país i del món, en una xarxa de més de 180.000 membres.

 

formacioFormació

Cursos i seminaris, impartits per formadors de la JCI, que ajuden als membres a desenvolupar les seves habilitats personals, i a millorar les seves tècniques de comunicació. A més a més, participar del dia a dia de Jove Cambra ens dóna la possibilitat de desenvolupar tasques administratives relacionades amb l’organització, nances, promoció, relacions públiques, supervisió, etc. Tot allò que comporta participar de la gestió d’una entitat.

 

Projectes