La igualadina Xènia Castelltort, escollida Presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya per l’any 2017 Castelltort agafa el relleu pel proper any, on la igualtat de gènere, l’emprenedoria i la formació seran un dels puntals de l’entitat.

En el marc del 48è Congrés Nacional de la Federació de Joves Cambres de Catalunya celebrat a Altafulla durant els dies 21, 22 i 23 d’octubre, na Xènia Castelltort va ser escollida Presidenta de JCI Catalunya 2017.

En aquest congrés, s’han commemorat 20 anys del reconeixement de l’entitat amb el guardó “ Creu de Sant Jordi”.

Sota el lema #ACTUEM, va presentar el seu programa, on va recalcar la gran tasca i impacte de JCI Catalunya a nivell internacional, la formació de qualitat que proporciona la Jove Cambra des del seu institut de formació i del valor de ser membre de JCI, que fa millorar a nivell personal, i professionals als membres de l’entitat.

La Jove Cambra Internacional forma part de les Nacions Unides i com a tal segueix els objectius del mil·lenni. Aquest any Castelltort aposta per crear debat i més consciència social sobre la igualtat de gènere des del punt de vista de : “Les dones en posicions de lideratge a la societat”.

Finalment, després de les votacions, la candidatura va rebre el suport de les organitzacions locals, i tal com marquen els estatuts Castelltort, prendrà possessió del càrrec el proper gener, en la propera Assemblea Nacional de Traspàs que es realitzarà a Igualada, la seva ciutat de naixement.