La ciutat de Lleida acollirà l’Acadèmia de Joves Emprenedors 2015 del 3 al 5 de juliol amb un programa dirigit a desenes de joves emprenedors de tota Catalunya.

Dimecres 11 de Maig 2015 – L’Acadèmia Catalana de Joves emprenedors organitzada per JCI Catalunya juntament amb JCILleida és durà a terme el pròxims dies 3,4 i 5 de juliol a les terres de Lleida.

L’esdeveniment és un programa dirigit a joves d’entre 18 i 35 anys que en el seu entorn, professional i /o associatiu necessiten o volen desenvolupar les habilitats directives i potenciar la seva capacitat de lideratge, direcció, motivació i especialment treball en equip.

L’esdeveniment acollirà desenes de joves emprenedors de tota Catalunya amb l’hospedatge a l’alberg Sant Anastasi de Lleida, formacions al mateix alberg o la Universitat de Lleida (UdL) i visites i activitats al Turó de la Seu Vella.

Lleida ha estat la seu escollida a partir de la candidatura de JCILleida presentada a Catalunya i té com objectiu impactar a joves de 18 a 35 anys, els quals rebran classes de formació per ser futurs líders. 

Les institucions involucrades en la jornada son Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar Social i Família, Direcció General de Joventut, Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya i Agencia Catalana de Joventut.

La inscripció a l’esdeveniment es pot realitzar de manera on-line a partir de l’enllaç de www.jci.cat/academia.