Empodera’t per a un món canviant!

Vine a gaudir d’una experiència única amb Jove Cambra Internacional els dies 13, 14 i 15 de novembre, a la província de Barcelona. Durant un cap de setmana conviuràs amb diferents joves, participant en l’Acadèmia de JCI Catalunya. A través de formacions teòriques i activitats de teamworking podràs desenvolupar diferents softskills, habilitats que es requereixen en el món laboral actual, i que t’ajudaran a treballar en equip, comunicar clarament les teves idees i resoldre conflictes.

Propera edició: 13, 14 i 15 de novembre a Barcelona

 

 

  

 

Vols rebre informació de l’Acadèmia?

4 + 11 =

Aprèn des de l’experiència

L’Acadèmia de JCI Catalunya és un cap de setmana de capacitació i formació dirigida a joves del món associatiu i professional que vulguin desenvolupar les seves habilitats i competències per potenciar la seva capacitat de lideratge tan dins de l’àmbit personal com professional.

L’objectiu principal és donar eines a les persones participants per desenvolupar les seves destreses de lideratge positiu en els camps de l’emprenedoria, el desenvolupament personal, les relacions internacionals i l’acció comunitària a ordre d’inspirar altres i crear impactes sostenibles i positius al seu entorn.

Les Acadèmies a JCI són jornades úniques que es realitzen un sol cop. Ja siguin adreçades a col·lectius concrets (com les acadèmies per a delegats universitaris) o al jovent actiu en general, compten sempre amb l’equilibri entre les formacions teòriques, la posada en pràctica dels coneixements adquirits i els espais d’oci i coneixença, que et permetran fer networking amb joves com tu d’arreu de Catalunya i el món.