Com en els darrers anys, JCI Reus ha organitzat la celebració de la festa de cap d’any de manera anticipada per poder gaudir d’aquesta festivitat amb la resta de companys i companyes de JCI tant a nivell local com nacional.

Enguany l’equip de treball ha estat conformat per la Noelia Moliner, Paula Modol, Marina Filella, Judit Gonzalez, Robert Franquet i la resta de membres de JCI Reus

 Aquest programa consta de la celebració de la festa de la nit de Cap d’any. Sopar de gala amb detall inclòs per a totes les persones assistents. Durant el sopar, s’han fet variades dinàmiques: concurs de diferents guardons de miss i mister (votacions realitzades durant la nit per part dels i de les assistents), “Passapalabra” de JCI, sortejos de lots, realització d’ordres encadenades per amenitzar la nit i recaptació de fons per La Marató de TV3. A les 00h hores de la nit, tradicional vídeo de les campanades i el raïm de la sort, brindis amb cava desitjant un bon any a tothom i ball amb el típic cotilló de cap d’any.

Assistència de 30 a 45 persones amb representació de gairebé totes les OLMs que formen JCI Catalunya i, en la primera edició, una àmplia assistència de senadors/es de JCI Reus.

Volem agraïr el suport del Restaurant El Círcol, Vermuts Miró, Menjablanc de Reus.