El Sr. Ismail Haznedar, President Mundial de la JCI, va fer presencia a Catalunya per promoure nous socis per la campanya “Global Youth Empowerment Fund” dins la campanya de les Nacions Unides “Millenium Campaing” i la Global Partnership Summit organitzada per JCI Internacional a Nova York.

Durant la seva visita, acompanyat pel President Nacional de JCI Catalunya Sr. Magí Senserrich, el Vice President executiu de JCI Catalunya el Sr. Dani Rubio i el VP Internacional Sr. Oscar Hijosa, es van reunir amb diverses institucions per promoure i col·laborar en projectes comuns amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, essent rebuts pel President Artur Mas l’Acadèmia de Delegats, la col·laboració amb el Biz Barcelona , i la intenció de presentar candidatura per organitzar el Congrés Mundial de JCI a Catalunya el 2021.

EL President de JCI, va posar de manifest la força i l’entusiasme de JCI Catalunya per desenvolupar projectes socials i econòmics per tal de millorar la societat. . Uns dels projectes a destacar van ser