El passat dissabte dia 18 de gener, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs a l’Ateneu Igualadí. Durant l’assemblea, els diversos membres presents de la junta de JCI Igualada 2019 van presentar l’informe de cada àrea i es va aprovar el balanç econòmic del 2019. La presidenta sortint, Rebeca Álamo, va agraïr a tots els membres de la junta la feina feta i el compromís amb l’entitat.

Pel 2020, es presenta una junta gestora que s’encarregarà de seguir amb el curs de l’entitat i de cercar i preparar nous júniors pel relleu del futur. Ció Senserrich continuarà com a secretària, Enric Grima seguirà de tresorer, David Raya com a VP de comissió i patrocinis, Maria Senserrich com a assessora legal, Rebeca Álamo com a past presidenta i Jordi Xaubet com a VP de comunicació.

Per acabar l’assemblea, Magí Senserrich va presentar la seva candidatura com a Executive VP internacional. La presidenta electa nacional 2020, Anna Frixach, va dir unes paraules de cloenda. En l’acte es va fer especial menció a Míriam València, membre històrica de l’entitat, qui va fer un emotiu discurs de comiat.