Informació d’interès

Jove Cambra Barcelona és una entitat amb més de cinquanta anys a la ciutat que creu en el poder transformador dels joves associats. JCI és un mitjà per canalitzar les idees del jovent amb inquietuds a través de projectes de desenvolupament social, econòmic i cultural a nivell local, nacional i internacional.

A JCI Barcelona, fonamentalment duem a terme activitats de formació a través de l’acció, com ara concursos de debat i oratòria, sopars tertúlia amb persones rellevants de tots els àmbits, etc. Per altra banda, també organitzem programes que suposin una millora directa del nostre entorn, com ara recaptes d’aliments per menjadors socials, acompanyament a gent gran, conscienciació… Des del 2019, organitzem anualment un concert solidari amb grups musicals de joves de Barcelona per recaptar fons per La Marató de TV3. 

Informació de contacte

Direcció:

Carrer Pintor Ribalta 13, Local 2

08028-Barcelona

Correu electrònic:

[email protected]

Xarxes socials:

  

Últimes notícies

Un 2019 solidari a JCI Barcelona

Un 2019 solidari a JCI Barcelona

El passat 22 de novembre JCI Barcelona va organitzar a la Sala B de Luz de Gas un concert solidari en benefici a la Marató de TV3. L’acte va comptar amb les joves cantautores Anaïs Vila i Marina Prat i els grups Bossonaya i Etniwa. El preu de les entrades anava...

Patrocinadors

Vols formar part de Jove Cambra?