La presidenta de l’entitat catalana, Míriam València, ha participat com a ponent a la sessió sobre la igualtat de gènere i la promoció de la participació femenina en el si de la Junior Chamber International

Des del dimarts 19 de juny i fins al dissabte 24, una delegació de la Jove Cambra de Catalunya ha participat a la Conferència Europea de la Junior Chamber International, que aquest any s’ha celebrat a la ciutat de Riga (Letònia). La delegació estava encapçalada per la presidenta de la Jove Cambra de Catalunya, Míriam València, acompanyada per 6 membres de l’entitat.

La presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya va contribuir com a ponent a la sessió de discussió sobre el cinquè objectiu de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. L’associació catalana fou per altra banda finalista en la cerimònia d’entrega de premis a projectes socials de les joves cambres europees, en la categoria de Millor Projecte Emblemàtic Nacional (per a la campanya #TotesSomLíders) i Millor Projecte de Desenvolupament Econòmic Local (per al BizMarathon que organitza la Jove Cambra d’Igualada).

En el marc de la cerimònia inaugural de la Conferència, celebrada el dilluns al vespre, i en presència de les delegacions de les Joves Cambres d’arreu del món, la delegació catalana va ser reconeguda en peu d’igualtat amb la resta de delegacions estatals. L’entitat, apartidista, de tradició democràtica i mètode parlamentari, va voler que el problema polític que viu Catalunya en l’actualitat fos visible, i els seus representants van lluir llaços grocs en solidaritat amb els presos polítics.