L’excel·lència en oratòria de la delegació catalana marca la seva presència al Congrés de la Junior Chamber International

Des del passat dimarts 30 d’octubre i fins al dissabte 3 de novembre, una delegació de la Jove Cambra de Catalunya va participar al Congrés Mundial de la Junior Chamber International, que aquest any s’ha celebrat a la ciutat de Goa (Índia).  La delegació està encapçalada per la Presidenta de la Jove Cambra de Catalunya, Míriam València, i acompanyada per la Presidenta electa per al 2019, Sara Rué, i està formada per un total de 7 membres de l’entitat.

El congrés va tenir l’ inici amb l’assemblea de presidents europeus on, a més a més de les nostres representants presidencials, es va comptar amb la participació de Magí Senserrich (membre de la delegació catalana) com a Vicepresident Europeu fent la presentació del seu informe.

El congrés ha acollit, al llarg de la setmana, a banda de l’assemblea general mundial, diverses ponències i workshops, entre les quals destaquem la realitzada per la presidenta del a JCI Catalunya, Míriam València el divendres 2 de novembre:  “Women Leadership” on la presidenta va mostrar al món la experiència pionera de la JCI Catalunya en matèria d’igualtat de gènere, tenint la elaboració d’un pla d’igualtat, una campanya exterior de dones en posició de lideratge i les mesures internes de conciliació amb la vida familiar, adoptades per la JCI Catalunya, sent un referent mundial en matèria d’igualtat dins les joves cambres. També va tenir lloc,  el passat dijous 1, la competició mundial de debat de la Junior Chamber International on la JCI Catalunya va obtenir la victòria amb els següents membres a l’equip: Adrià Agramunt, Robert Franquet (JCI Reus) i Raül Gil (JCI Tarragona).

Destacar que l’estand  on es mostraven els productes típics de Catalunya i la seva cultura, a la Global Village , va ser un dels estands més visitats i de més èxit entre els assistents.

Finalment, tal i com es produeix en tots els JCI World Congress, s’ha efectuat l’assemblea per dur a terme el traspàs de poders a la nova cúpula de JCI  International. En ressaltem que Magí Senserrich (JCI Igualada i Vicepresident Europeu 2018) ha passat a formar part de JCI Advocacy Commitee, ocupant el càrrec de President.

La Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) està afiliada a Junior Chamber International (JCI), una organització no governamental fundada el 1915 a Saint-Louis, Missouri (EUA), i actualment amb presència a més de 123 països i amb 180.000 membres. L’entitat ha estat implantada a Catalunya des de fa més de 50 anys, i té una forta presència als esdeveniments de caire internacional de JCI des que el 1995 va ser oficialment reconeguda com a entitat membre. Al llarg del 2017 JCI Catalunya ha assistit amb delegació pròpia als congressos europeus i mundials de Junior Chamber International, amb la intenció de donar a conèixer l’activitat de l’entitat catalana.