La ciutat de Lleida presenta l’Acadèmia de Joves Emprenedors 2015 que es durà a terme del 3 al 5 de juliol amb un programa dirigit a una cinquantena de joves emprenedors de tota Catalunya. 

Divendres 3 de Juliol 2015 – L’Acadèmia Catalana de Joves emprenedors organitzada per JCI Catalunya juntament amb JCILleida inicia els actes i activitats que durà a terme els dies 3,4 i 5 de juliol a les terres de Lleida. 

A l’acte de presentació han assitit el Sr. Jordi Boixadera, General de l’Agència Catalana de la Juventut, el Sr. Magi Senserich, President Nacional de les Joves Cambres de Catalunya, Oscar Hijosa, Vicepresident de la Jove Cambra Internacional assignat a les Amèriques, Sra. Ester Martinez Lanchas, Presidenta de JCI Lleida i el Sr. Jordi Gil, Director de l’Acadèmia de Joves Emprenedors de 2015. 

 

La conferència inaugural l’ha realitzat la Sra. Maria josé Martínez amb el títol “Com ser més eficaç, eliminan les preocupacions”. 


L’esdeveniment és un programa dirigit a joves d’entre 18 i 35 anys que en el seu entorn, professional i /o associatiu necessiten o volen desenvolupar les habilitats directives i potenciar la seva capacitat de lideratge, direcció, motivació i especialment treball en equip. 

L’esdeveniment acollirà desenes de joves emprenedors de tota Catalunya amb l’hospedatge a l’alberg Sant Anastasi de Lleida, formacions al mateix alberg o la Universitat de Lleida (UdL) i visites i activitats al Turó de la Seu Vella. 

Lleida ha estat la seu escollida a partir de la candidatura de JCI Lleida presentada a Catalunya i té com objectiu impactar a joves de 18 a 35 anys, els quals rebran formació per ser futurs líders. 

Les institucions involucrades en la jornada son Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar Social i Família, Direcció General de Joventut, Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya i Agencia Catalana de Joventut.