Del 9 al 14 de gener va tenir lloc la reunió d’inici d’any de la Junta Mundial de la JCI – Junior Chamber International a la seu mundial situada la ciutat de Chesterfield, comtat de Sant Louis, Missouri, USA.

Magí Senserrich en forma part ja que va ser escollit Vicepresident Internacional de la JCI per Europa el passat mes de novembre en el marc del Congrés Mundial de la JCI a Amsterdam. En la Junta hi ha un total de vint-i-cinc persones que representen les quatre àrees: les Americas, Àfrica i Orient Mitjà, Europa, i Àsia i Pacífic.

La reunió va ser dirigida pel President Mundial de la JCI, Brian Lim de les Filipines. Entre els principals objectius per aquest 2018 cal destacar el compomís per treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i l’impuls de la campanya “La Pau és Possible”. A nivell més intern, es definirà el Pla Estratègic 2019-2023 a nivell mundial per seguir potenciant la missió de JCI que és la d’oferir oportunitats de desenvolupament que apoderin als joves a crear canvis postius.

Al llarg de l’any, en Senserrich visitarà els països que te assignats com a Vicepresident: França, Luxemburg, Sèrbia, Modàvia, Romania i Turquia. A més a més, assistirà en els principals esdeveniments internacionals: la Reunió de Presidents Europeus a Croàcia, la Conferència Europea a Letònia, la Global Partnership Summit a la ONU de Nova York, i el Congrés Mundial a la Índia.