Estem molt contents de que et vulguis unir a nosaltres

 

Si vols ser membre de la nostra entitat o rebre més informació sobre la Jove Cambra que tinguis més propera omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible. Ja ets a un pas més a prop 🙂

IMPACTEM LIDEREM JOVES ACTIUS TERRITORI

7 + 9 =

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: FEDERACIÓ CATALANA DE JOVES CAMBRES DE CATALUNYA 

Finalitat: Gestió de les dades necessàries per poder prestar els serveis per vostè sol·licitats. Fer estadístiques. I enviar newsletters amb informació de la Federació. 

Legitimació: L’interessat va donar el seu consentiment per el tractament de les seves dades personals per a un o varis fins específics.-El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual està interessat, és part o per a l’aplicació de mesures precontractuals. -El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del  tractament. 

Destinataris: Les dades es cediran a la Jove Cambra Internacional a la que vostè es vol afiliar. La Federació un cop feta la tramesa del seu contacte l’emmagatzemarà per fer estadístiques.  

Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i eliminació, així com altres que puguin ser reconeguts, tal i es detalla en la informació addicional de la Federació Catalana de Joves Cambres. 

Informació addicional: Pot sol·licitar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostre web: www.jci.cat