Dins l’Assemblea General del Congrés Mundial de la JCI el júnior i senador de la JCI Catalunya Oscar Hijosa i Milà ha estat nomenat per aclamació Vicepresident de la Jove Cambra Internacional pel 2015, amb l’assistència i aprovació dels 122 països de la Federació de Joves Cambres Internacionals.

Després d’ocupar diferents càrrecs a l’organització com a president local el 2005, VP de Patrocinis 2009, Country Manager a la conferència Europea del 2011, VP Internacional 2012 i president de JCI Catalunya el 2013 ara, aquest formador i conferenciant de 36 anys format en l’àmbit de l’esport i la gestió, pren el repte de portar les regnes de l’entitat a nivell Continental amb voluntat de servei i esperit emprenedor, tant en la vessant social com empresarial, amb una perspectiva global però des de Tarragona. Oscar Hijosa i Milà ha estat elegit com a Vicepresident Internacional sota el lema «Empowering Young People to Build a Better Future».

Encapçalant el projecte de l’Oscar Hijosa a la vicepresidència de la entitat global, hi ha l’àrea de Comunicació, amb l’enfocament de potenciar l’acció de difondre el projecte i els valors de la JCI que uneixen a milers de joves arreu del món. Innovació, Impacte, Connexió, Motivació i Col·laboració, representen la llavor de creixement d’una joventut millor per a una millor societat. Mereixerà especial atenció el nou enfocament de l’àrea de Promoció Econòmica que passarà a anomenar-se Àrea d’Emprenedoria. Es tracta de donar un valor fonamental a l’emprenedor i a l’emprenedoria mitjançant la formació, la transformació de valors i estàndards, implantant la idea d’internacionalització, d’empoderament i creixement individual.