L’Oscar és un dels grans exponents del moviment Júnior arreu del món, va ser President de JCI Tarragona, President de JCI Catalunya, Vice President Internacional, Assistent Personal de la Presidencia Mundial i Senador. Va ser estimat allà on anava i ha deixat empremta en totes aquelles persones que el van conèixer. Una persona activa, emprenedora i il-lusionada que ha contribuït a la millora i creixement de la nostra entitat.
Aquesta, és la pàgina oficial de JCI Catalunya per deixar les vostres condolències, les enviarem a la seva família. L’adreça electrònica ens servirà per mantenir-vos informats del procés.

Aquest espai resta obert a qualsevol persona que vulgui retre homenatge a l’Oscar.

Et trobarem a faltar.
DEP

He was among the greatest representative of the Junior movement around the world, he was President of JCI Tarragona, President of JCI Catalonia, World Vice-President, World President Assistant and Senator. Òscar was beloved wherever he went and left a great impression to anyone he met. He was an active, enterprising, and enthusiastic person who has contributed to the improvement and growth of our organization.

This is the official site of JCI Catalonia to leave your condolences, we will send it to his family. With your email, we will send you the information about this process.

This space is open to anyone who wants to pay tribute to Oscar.

We will miss you.
RIP

68 Comentaris on Oscar Hijosa

  David Delgado Vendrell
  February 1, 2021

  L'Òscar... d'aquelles persones que deixen empremta... i marquen camí a moltes d'altres...

  Em sento afortunat d'haver-hi topat en una etapa tan ebullescent com va ser la de la Jove Cambra Internacional... Tant desde la meva presidència de la JCI Vilafranca, els anys previs, el congrés europeu de Tarragona com en la relació digital compartida a través de les xarxes socials, mantinguda fins ara, al voltant de debats en els que sempre era un plaer intercanviar-hi postures.

  L'Òscar era "molt Òscar" i això certament, per als que ens agrada debatir, té molt de valor.

  De ben segur que la seva essència seguirá transformant gràcies a l'impacte de la seva personalitat!

  Descansa en pau, company!

  Alfons Moline
  February 1, 2021

  At JCI, everybody is special... but Oscar proved to be more special than many of us. I will forever treasure the memories of the many happy moments I shared with him together with our fellow Jaycees... even if I would had liked to share even more of such moments. To quote an old Irish song: "Oscar, we hardly knew you!"

  GUICHARD BRUNO
  February 1, 2021

  We will remember Oscar forever
  An exemplary leader
  Extreme kindness and commitment

  Sincere condolences
  RIP
  Bruno Guichard nº77286

  Ana Nikolova
  February 1, 2021

  They say no one is gone as long as there is someone to remember him. Many people will remember Oscar because he left a mark on the hearts of many... including me. He was a leader, a motivator, a supporter, an enthusiast, an active citizen ... a good man and a friend. Wherever he is now, I believe he will continue to be an inspiration and motivation.

  Jimmy Risco
  February 1, 2021

  Hermano Óscar, llegaste a mi ciudad Ica cuando fuíste VP en 2015 y motivaste un gran proyecto "100 años, 100 árboles", que incluso llevó a que te designaran huesped ilustre, ahí conversando me motivaste a viajar a la próxima conferencia de área en Cochambamba. Luego nos motivabas al equipo de debate. Con tu partida, muchos me comentan lo mismo, que ibas motivando sus sueños. Se me caen las lágrimas, saber que fuíste un gran motivador de todos los que te conocimos.

  Tengo un regalo que me hiciste y tu vídeo de apoyo a la Convención Nacional en mi ciudad. Nos diste tanto amigo.

  Tu paso por este mundo, ha sido MARAVILLOSO!!!

  Raúl ambrosio
  February 1, 2021

  I know Óscar in punta del este 2016 he teach me a lot about jci and how to be a better person.
  He always was helping people and teaching new members, but most important thing about him was the time he helped all around the world and in his own country.
  We miss you so much !!!!

  Abdoul Aziz Issoufou Tiémogo
  February 1, 2021

  La Jci Niger par ma voix présente ses condoléances à la Jci Catalogne et à toute la Jci. Que le Paradis soit sa dernière demeure.
  Président National 2021 JCI NIGER

  Robert Franquet
  February 1, 2021

  Oscar, després de deu anys de compartir viatges, cursos, congressos, festes, trobades i cerveses., no podrem fer-ho més en persona, però ho farem d'esperit. La teva memòria i el teu llegat perdurarà per sempre. Recordo la darrera conversa que vàrem tenir per anunciar-te que em presentava a la Presidència Nacional de JCI, la teva força, els teus ànims i la teva il·lusió em van encoratjar a fer decididament el pas a liderar aquesta entitat, que tan estimem i que ja vas liderar abans que jo. Em quedarà sempre el cuquet de poder anar amb tu a aquell espai gastronòmic que amb els teus amics vàreu crear i al qual em vas convidar per compartir el nostre gust per la cuina. El món necessita més persones com tu, allà on siguis, rep una eterna abraçada bon amic. Descansa en pau,.

  Nele
  February 1, 2021

  Oscar will be missed around the world by all that have met him. His smile, his motivation, his stories, his ways to inspire you to reach even further than you originally planned. I still can’t believe we can never hug again. Oscar, you will always be JCI for me. Thank you for so many unfortunate, wonderful memories.

  Nele Buysmans
  February 1, 2021

  Oscar will be missed around the world by all that have met him.

  His smile, his motivation, his stories, his ways to inspire you to reach even further than you originally planned.

  I still can’t believe we can never hug again.

  Oscar, you will always be JCI for me. Thank you for so many unforgettable , wonderful memories.

  Victor Monreal
  February 1, 2021

  Encara es massa recent la notícia i haver-ho paït lo suficient, com tot requereix temps. Amb un dolor profunt per no saber-me avenir que no estaràs més entre nosaltres.
  Una bona amistad com la des del inici que ens vam conèixer i vam forjar en l’Òscar. Sobre l’octubre del 2008 vaig tenir la immensa sort d’arribar a la JCI Tarragona, justament atret per tot lo que movia i motivava a l’Òscar. Potser per això vam congeniar tant. Em quedo amb les centenars de xerrades, trucades i trobades, dinars, viatges, projectes, i també les nostres discusions quan pensavem diferent, perquè curiosament sempre acabava sortint-se amb la seva... que curiós, sempre queda aquell sopar i cafè pendent, (que de fet, teníem pendent feia uns 5/6 mesos i malauradament mai va arribar).
  L’Òscar ha sigut carismàtic i genuï i això encara l’ha fet més gran, a part de tenir un gran talent amb el do de paraula i esperit comercial.
  M’enrecordaré per sempre més que amb la 1era persona a la vida i la meva primera vegada a la vida en estar al Camp Nou va ser en l’Òscar. Moltes gràcies Òscar per ensenyar-me aquesta passió compartida del Barça. De fet, que bo va ser que tu estaves col•laborant amb el Rosell i jo amb el Laporta, va ser la primera vegada que militavem en equips diferents per dir-ho d’alguna manera...ens picavem i parlavem de lo bo i lo dolent d’un i L’altre candidat. De fet sempre que visiti el Camp Nou pensaré en tu, i cridaré un visca al Barça a la teva memòria.
  T’agraeixo enormement que m’hagis acompanyat i ajudat en crèixer a la JCI, convertint-se en l’entitat que més estimo.
  Pels pares, germà, la Francina i els més propers, encoratjar-vos a tirar endavant com tots haurem de fer, la vida ha de continuar. No t’oblidaré mai a la meva vida Òscar Hijosa Milà, vas marcar una petjada imborrable que fruit de tot lo que vam viure junts, quedarà com un fantàstic record pel resto de la meva vida.
  Descansa en pau amic!

  Víctor Monreal

  Elif Şen
  February 1, 2021

  Oscar was one of the most wonderful people we had the opportunity to meet in JCI. He was a great guy full of life, humble and helpful. We believe that his journey will continue somewhere else and he ll always be in our heart. R.I.P beloved Oscar. Our condolences to his family and friends...

  Noe
  February 1, 2021

  Òscar, gràcies! Gràcies pels riures, per l'aprenentatge, pel llegat i per existir. El món necessita més gent com tu. Serà difícil no trobar-te a propers esdeveniments de JCI. No et veurem però hi seràs, n'estic segura. Sé que ens acompanyaràs, que riuràs de cada anècdota, que faràs cada brindis amb nosaltres i celebraràs cada èxit.
  No pateixis, trobarem la manera de seguir fent pilars arreu del món i portarem la barretina en honor teu.
  Qui havia de dir que el darrer cop que ens vam veure fos al primer Congrés Nacional online. Gràcies per entrar, m'emporto aquell brindis plegats i me'l quedo per sempre. Siguis on siguis, et recordarem sempre i et tindrem present. Després de la gran batalla, descansa en pau.

  Zuleika Cordero
  February 1, 2021

  Conoci a Oscar en el 2015, admire mucho tu alegria y ver las cosas con mucho optimismo y un tremendo mediador, te mando un abrazo grande hasta el cielo.

  Siempre te recordaremos!

  Otto Gamboa
  February 1, 2021

  Óscar fuiste un ejemplo a seguir de liderazgo , entrega y humildad pero en especial un gran amigo .
  Descansa en Paz .

  Carles Lombarte
  February 1, 2021

  Es difícil resumir en un text tots els records que em venen al cap desde el 2008 fins ara, el Viatge que vam fer plegats a Budapest, el COC d’Austria, O mes recentment el WC de Brasil, o les reunions amb pizzes que al patronat de la fundació... Has estat un gran referent que amb la teva passió ens contagiaves a tots. Gràcies a la teva confiança vaig poder ser President Nacional de la JCI un dels meus grans somnis que tu em vas ajudar a fer realitat. Sap greu que hagis hagut de marxar tant aviat però dono gràcies d’haver tingut la sort de compartir grans moments amb tu... Jove Cambra no sera el mateix sense tu però et seguirem recordant cada dia per que el teu llegat perduri. Descansa en pau amic.

  Joan Carles Montesinos
  February 1, 2021

  Òscar
  bon viatge!!!
  has marxat massa aviat.
  No ens coneixíem personalment, érem amics del Facebook, però el fet d'haver compartit la Jove Cambra, en diferents generacions, ja ens donava una connexió d'amistat i manera una de fer que ens unia.
  Veure com parlen de tu els companys, diu molt de la teva perdona i vàlua.
  Descansa en Pau Senyor

  Ma del Carme Figuerola Bardolet
  February 1, 2021

  Benvolguts Óscar,
  Jo ja ho sabía. Feia molt de temps que ho sabia. La teva presència, el teu somriure, la teva força, el teu esperit, arribava i omplia el cor dels qui vam tenir la sort de trobar-te.
  Ara ho confirmo quan llegeixo totes les coses boniques que deixen testimoni del teu pas.
  Siguis on siguis , Óscar, no canviis mai! Reposa en pau, amic.

  Jose Moncusí Figueras
  February 1, 2021

  Has deixat un record que omple, el olvit no anirà amb tu.

  Jordi Cervera
  February 1, 2021

  Et trobaré molt a faltar soci.

  Les persones com tu deixen petjada, una petjada que ens guiarà a tots. Ets un referent Òscar i allà on siguis cuida'ns i vigila'ns, ens faràs molta falta.

  Mai t'oblidarem company, descansa tranquil, ho has fet molt i molt bé, t'estimem molt.

  Tere Capdevila
  February 1, 2021

  Una persona estimada per tots el membres Jove Cambra..intel.ligent, voluntarios i bona persona. El trobarem a faltar. Una forta abraçada

  Kiki Mascareñas
  February 1, 2021

  Òscar, no deixaves indiferent a ningú.
  Em sento afortunada d’haver-te conegut tot i que vàrem coincidir poc, malauradament.
  El teu entusiasme i el dinamisme et feien sobresortir de la resta.
  Recordo aquell curs sobre el pot plè de pilotes de golf, on vas demostrar que sempre hi ha espai quan un es pensa que no.

  Allà a on siguis, segueix repartint el teu entusiasme per tot i contagia’ls a tots del teu optimisme i tenacitat.

  Una abraçada a tu i també una inmensa a la familia que deixes aqui.

  Ariadna Piñol
  February 1, 2021

  Oscar, encara recordo el dia que el Rafa et va fer aquesta foto al seu pis. Els homes havien d'anar amb camisa blanca i corbata vermella. I la teva corbata vermella va passar per tots els nois, perquè la trobaves la més elegant. I així va ser com tots l'equip organitzador ens vam fer les fotos professionals pel Dia i la Nit de l'Emprenedor Català.

  Aquest projecte va ser una de les teves esbojarrades idees que van acabar fent-se realitat. No sé com t'ho feies però ens enredaves a tots! Però vas tenir la sort de que vam formar un equip excel.lent, pencaire i ben cohesionat, que va organitzar a Tarragona un fantàstic Multi-Twinning, i un congrés i un fòrum jove d'Smartt Cites, entre altres.

  Per això quan he vist aquesta foto el primer que he pensat és que no hi ha dret que la vida sigui tant injusta, que aquesta foto no havia de ser per la teva despedida.... No la vam fer per a això....

  Així ės com al teu costat vaig aprendre que els somnis, amb esforç i perseverança, poden fer-se realitat.

  Allí on siguis, Oscar, no deixis mai de somiar

  Una abraçada Fran i família

  Marco Villarroel
  February 1, 2021

  Querido Oscar, que tú encuentro con la luz, permita a tu familia la tranquilidad de que descansas en paz.
  Gracias por la buena energía, por la amistad y Hermandad.
  Te extrañaremos querido amigo. Un ab3razo.

  Teresa de la Salud
  February 1, 2021

  Òscar, m’enorgulleix haver-te conegut. La JCI no serà el mateix sense tu. Has estat un gran emprenedor i sobretot un bon amic. El teu record ens ajudarà a suportar la teva absència.

  François Bégin from Canada
  February 1, 2021

  ❤️ Ouff ... je pensais pas perdre un ami de la COVID. Oscar Hijosa Milà, tu resteras dans mon coeur comme un gars généreux, toujours souriant, serviable et dévoué. Ce fut un honneur de servir à tes côtés. Mes sympathies à la famille, amis et toute la communauté Jaycee internationale, des gens de partout à travers le monde qui ont eu le privilège de croiser ton chemin.
  Les meves simpaties als meus amics de Catalunya ❤️

  Vicente Ozaez
  February 1, 2021

  De l'Òscar només es poden dir i escoltar coses nones. Sempre sumava, mai restava. A l'inici de la pandèmia ens va ajudar des de l'ANC a tenir material per a fer 2.000 mascaretes gratuïtes pels veïns i veïnes del barri. També compartiem lluites compartides pel progrés del país. Sempre estaràs en els nostres pensaments a cada paso endavant. Fins sempre company!

  M. Carme Font Vidal.
  February 1, 2021

  Oscar, vas ser un bon alumne, un adolescent com cal, un jove molt lluitador i emprenador.
  Sempre, et recordarem com una persona alegre i molt amiga dels teus amics.
  T'estimo i et recordaré.

  Santi Pallàs Guasch
  February 1, 2021

  Et trobarem a faltar. Seguirem lluitant pels nostres objectius compartits.

  Steven Wilson
  February 1, 2021

  I am not sure words will ever suffice. Oscar was truly something special! He was the guy who would kick my ass when I was feeling down, and pat me on the back when times were good. Wherever we were around the JCI world he was always there, the life and soul of the party, always the one saying come on Steven, one more drink.....don’t worry about the general assembly tomorrow, one more drink!! I had not seen him for a few years, but I know it was a friendship forever, and I am only sad I will not be able to have that one last drink with him. Oscar, your friendship will always be close to my heart, you may be gone but you will never ever be forgotten! Miss you already buddy ❤️

  Pheng KOUCH (William)
  February 1, 2021

  Oscar will be missed by all of us around the world.

  My deepest condolences to the family of Oscar.

  May his soul Rest In Peace!

  From 2021 JCI Vice President
  PHENG KOUCH (William)
  JCI Cambodia

  Rachelle Charles CADET
  February 2, 2021

  I didn't know you but I know that as Jaycee we had the same values. In Haiti we say to ours "Good trip". Let the light shine on your steps.

  Zoe Aphamis Darwiche
  February 2, 2021

  Oscar has always been a heartwarming person with that huge smile coming straight from his heart!! He has been an amazing friend, supporter in difficult times and he knew how to make you feel better. Oscar was present wherever you were turning your head, enthusiastic and full of energy!!

  It's so sad and heartbreaking knowing that we won't meet again in this physical world, hug every time we meet and see that smile full of love and care for his friends!!

  I'm sending my prayers to his family on this difficult time and also sending warm hugs to them full of love and care as he would have given, to sooth the pain.

  May his light and love still shine in the world of spirits and he will always be in our hearts and remembered!!

  You will be missed a lot my dear Oscar!!

  Aud Schjoedt Fredriksen ASE Deputy.
  February 2, 2021

  Thank you Oscar for what you did for JCI snd the Senate. Thank you for taking care of us when we visiting Tarragona. Y was importent to us and was importent to Tarragona. We will never forget you.

  Sergi Pons
  February 2, 2021

  Oscar,

  ens has deixat a tots molt tristos, enrabiats amb la vida, perquè això que t'ha passat, no és just. Eres una gran persona, amb una energia inesgotable, una predisposició a ajudar increïble, i el millor de tot, allà on anaves, eres benvingut i respectat, i mira que tu de voltar has voltat eh? Quina llàstima que ja no podrem seguir aprenent i compartint part de la vida amb la teva persona

  No et podrem tornar a veure, però sempre ens acomànyaras, sigui d'una manera o d'una altre, perquè gent com tu, no s'obliden mai! Et trobarem a faltar....

  Descansa en pau Oscar!!!

  Rafa Julbe
  February 2, 2021

  Ja no estàs amb nosaltres, és injust, difícil i mai hagués esperat un final així. Orgullós de veure com d’estimat ets a nivell mundial. Deixes un forat impossible de cobrir, deixes una empremta tatuada a la pell de tots els q vàrem tenir la sort de compartir amb tu i marxes ensenyant una ultima lliçó a tots, com sempre feies al compartir lel teu bagatge per aquest món. Viu fins al final, persegueix el teu somni i arriba el més lluny possible. Et trobaré en falta a les places castelleres, als sopars i a les trobades casuals q teniem al llarg de la nostra amistad. Fins sempre

  Lina Morkunaite, JCI Lithuania
  February 2, 2021

  Dear Oscar,
  I though we will get really old to start getting sad messages, but..
  I still send you a smile, a hug and all the best memories..

  Albert Riba
  February 2, 2021

  Estimat Oscar

  Segueix volant ben amunt com has fet sempre i segueix aixi, sent com ets, arriscant-te, atrevint-te i aprenent sempre amb humilitat com sabies fer i feies

  Ah. Allà on siguis, segueix fent de Trainer que a tot arreu fa falta i com tú n’hi ha pocs

  Una abraçada company I molts petons i abraçades a la familia

  Rosa García
  February 2, 2021

  Oscar, sempre estaràs al meu cor.

  Joel Dachs Sibis
  February 2, 2021

  Sempre em quedarà present el seu impuls, esforç i suport d’aquell 2013, quan ell era President Nacional de la JCI Catalunya en un moment en què tot just estavem iniciant la JCI Osona. Ell sempre hi va ser present. I no falta mencionar tot allò que vam fer plegats (viatges, jornades, assemblees, ...). Va ser un gran company, d’aquelles persones que et deixen una impremta a la vida, que ell hi va ser.

  Oscar, sé que els últims anys ens ha separat la distancia, tú a Catalunya i jo a Mèxic, però així ha estat, també, gracies a tot allò que tú molt bé vas demostrar i del qual també vaig aprendre, a mirar endavant i a lluitar pel que vols, creant sempre un canvi positiu en aquest món. Per això sempre t’he tingut present i sempre et recordaré.

  Te n’has anat massa aviat, pero sempre seràs viu en els nostres cors i a la nostra memoria. Descansa en pau company!

  JORDI PUJOL SANZ
  February 2, 2021

  Oscar, quan penso amb tu només em ve la imatge d'un gran somriure i unes ganes boges per viure. Aquesta energia que tenies i positivisme que encomanavés a tothom qui et rodejava m'acompanyaran sempre.
  Sempre penso que les persones s'han de valorar pels amics que tenen i en el teu cas et puc assegurar que has d'estar inmensament feliç per la quantitat de gent t'estima arreu del món. Et feies estimar molt i això diu molt de tu.
  Allà on siguis no t'oblidarem mai. Un exemple a seguir.
  Gràcies per tot Oscar, t'estimarem sempre!

  Dani Miravet Arnau
  February 2, 2021

  Òscar, fa molts anys que ens coneixíem, tants com que la nostra amistat enguany fa la majoria d'edat. Sempre hem estat molt diferents. Tu eres impetuós, llançat, i la gent es preguntava com podíem ser tan amics si jo era l'altre extrem. Doncs ho érem d'amics, els pols oposats es complementen. Més d'un cop m'has fet parar boig, però cap com aquesta darrera gamberrada que has fet, d'anar-te'n sense acomiadar.

  Allà on siguis pots veure que la petjada que has deixat, és molt gran, enorme. De la mateixa magnitud el buit que deixes. En el meu cas em quedo amb l'empenta que arrossegava a tothom, les ganes de fer coses que es contagiaven, l'alegria que desbordava, i el fer costat a un amic quan ho necessitava, no importava el moment. De tot plegat van sortir els programes de JCI, els partits de futbol, les partides al FIFA, les xerrades interminables sobre política, i els viatges. La petjada és inesborrable. No podrem gaudir de la teva presència o la teva veu en el futur, però ens quedem amb els records, que esperem que amb el temps ens ajudin a substituir el buit que deixes per un somriure que doni valor a la sort d'haver-te pogut conèixer.

  Amic, cuida't allà on siguis. Els que ens quedem aquí, seguirem remant, i pensarem en com ens vas ensenyar a ser feliços pel simple fet de compartir estones amb altres persones, i a fer pinya. Aquestes coses que ara necessitem més que mai.

  Maxim Kushnir
  February 2, 2021

  L’Oscar era un molt bon amic meu i sempre em va inspirar amb la seva energia, bon humor, confiança i optimisme. No és just que hagi d’anar tan ràpid i d’aquesta manera. Ho sento molt. Quan miro el meu petit Oskar, sempre recordaré l’Oscar.

  Uli
  February 2, 2021

  Quan una persona deixa una empremta en tantes vides com ho va fer Oscar, mai s'haurà anat realment! Serà recordat, estranyat i seguirà sent un "role model" per a tots nosaltres dins de JCI.

  Gràcies per tot el "positive impact" que va portar a aquest món!! Descansa en pau!

  Mike Matejka
  February 2, 2021

  Oscars enthusiasm, dedication, and drive to help others was a gift to the world that will continue to create positive change for many years to come. Everyone that knew him and loved him should be immensely proud of this legacy.

  Iris Oro
  February 2, 2021

  Oscar a lo largo de su camino iba contagiando de alegría, positivismo y animo a quienes lo conocían en JCI, Fue un motivador a lo máximo, creía en lo que compartía y su forma de decirlo y vivirlo contagiaba a quienes lo conocimos. Me duele la partida del miembro de JCI, del Vicepresidente Mundial 2015 pero sobre todo me duele la partida del gran ser humano que era.
  Oscar, ya no estas con nosotros físicamente pero seguiremos soñando por ti, seguro que tu estas sonriendo como lo hacías.

  Iris Oro
  February 2, 2021

  Oscar a lo largo de su camino iba contagiando de alegría, positivismo y animo a quienes lo conocían en JCI, Fue un motivador a lo máximo, creía en lo que compartía y su forma de decirlo y vivirlo contagiaba a quienes lo conocimos. Me duele la partida del miembro de JCI, del Vicepresidente Mundial 2015 pero sobre todo me duele la partida del gran ser humano que era.
  Oscar, ya no estas con nosotros físicamente pero seguiremos soñando por ti, seguro que tu estas sonriendo como lo hacías.

  Joan Anton Font
  February 2, 2021

  No Et vaig conèixer personalment tot i que compartim afició pels castells i lluita pel país. Per gent com tu, amb gent com tu, continuarem lluitant.

  Gabriela Jaramillo S.
  February 2, 2021

  Querido Gulliver.
  Aún me parece mentira escribirte estas líneas, no es justa tú pronta partida, fueron muchas charlas y planes.. Pero la vida es un ratito y hay que vivirla me dijiste una tarde mientras se te volaba el paraguas en Uruguay☔.. Y estoy segura que la disfrutaste mucho ..sin duda, aprendí mucho a través de tus viajes, fuiste un gran amigo y compañero virtual y en la cuarentena hasta un poco Terapeuta, yo con insomnio (como la mayoría) podía quedarme dos horas hablando,
  yo era la peque , the GodMother , The Blue Sisters y tú el gigante,
  Gulliver! El de las aventuras, te reias mucho la primera vez que te lo dije y te pedía comprensión porque yo mido 1,55 y me dijiste entonces te diré Shakira,
  Shakira gracias por ser bruta, ciega, sordomuda, torpe, traste y Testaruda.. Y yo diciéndote espera! Creo que estas aumentando.. Y nos reímos mucho
  pero,
  **La vida es un ratito**,
  Gracias por ser fiel lector de mi blog e inspirarme a muchas cosas,..
  Vamos peque, tú puedes! Me decías siempre, Nico y Ana no se criaran solos.. Eras un grande!
  eres un grande he man!
  .
  Nunca me vi la Princesa Prometida, (ahora mismo me imagino un golpecillo en la cabeza por mentir al respecto) sí, si en serio hoy me la veo te mentía y ahora mismo ya no tiene sentido,
  cómo peleaba con tus metáforas! Y ahora cuanta falta me harán ..

  Un gran tipo Óscar, ese eras tú
  Entregado con el corazón a todo una SUPERpersona, un grande,
  el de la otra mitad del mundo, Gracias por tanto! Y perdona tan poco!
  Gracias por haber tocado mi vida.

  VITALIV CARRASCO LOPEZ
  February 3, 2021

  Oscar, creo que no me alcanzarían líneas para agradecerte todo lo que hiciste por mi Organización Nacional y se me viene a la mente tantas anécdotas de los viajes que compartimos durante las jornadas JCI.
  Gran consejero, líder nato de la praxis, amabas que las personas se sientan orgullosas de sus raíces y siempre nos contabas como era tu bella Tarragona, una de mis tantos viajes pendientes y solo lo anoté por todas las historias que tu nos contaste. Y como no recordar la vez que en un grupo de trabajo nos convertimos en los “Octavios”.
  Recuerdo cuando estuvimos en Lima y nos aclaraste que fueron los castellanos los que nos conquistaron, además de muchas costumbres que teníamos y que las reconociste de inmediato de origen castellano.
  Gracias hermano por el legado de liderazgo que dejaste en todo el Perú y estoy segura en todo el mundo.
  … Lo sé … no debo perder la fe…
  ¡Gracias por tanto Oscar!

  Rudy Paco
  February 3, 2021

  Mis más sentido pésame para la familia de Oscar, un ser extraordinario que vino al mundo a cambiarlo de manera positiva, siempre vivirás en nuestros corazones hermano. Abrazos desde Bolivia.

  Alejandra Castillo
  February 3, 2021

  ..."Hay que pasarla bien" , seguro que allá donde estas, tu alegría , entusiasmo y carisma brillan resplandecientes. Gracias por tu apoyo, confianza y cariño. Gran líder , verdadero ciudadano global ... Te extrañaremos siempre. Vuela Alto querido amigo, acá cumpliré la promesa.

  Andreas Zeitz
  February 3, 2021

  Oscar , we will miss you.
  A great JCI is gone from us.

  I had the pleasure to know you since the World Congress 2014 in Leipzig.

  Andreas Zeitz
  #75948

  Dietmar Gombotz, JCI Austria
  February 3, 2021

  With deep sorrow i have heard about Oscars tragic demise.

  Eversince i had the pleasure to get to know him since he was a Participant in the COC Academy he was one of those special people that even if you did not meet each other for a year the next time he would come over start singing (Always a special "happy birthday") and you would kick if off right where you had been left.

  He was such a true Jaycee, such a positive force, such a good character and it deeply pains me to see him gone.
  Sometimes we all believe that even if time moves by that nothing will change and that we can meet up another time.
  Lets cherish the time we have together, lets be more thoughtful with our time, lets have one more chat even if something is "urgent"

  i will think about you very often my friend.
  i wish your family and all friends around the world the strength to go through this difficult time and the time to recap all the fond memories we have with you

  have a drink on us wherever you are now and i will never forget you old friend

  Josep Marsal Cavalle
  February 3, 2021

  Òscar
  Has deixat emprenta, has estst un ciutadà exemplar amb el teu compromís en tantes activitats : JCI , esport, emprenedoria, castells.., per això tanta gent diversa t estimem.
  Hem seguit la teva enfernetst ..no ha pogut ser i ens dol profundament no poder gaudir de ka teva empenta i somriure .

  Lluís Cedó Fdez
  February 3, 2021

  Óscar, agrair-te tota la confiança que des d'un primer moment vas dipositar en mi per formar part de la JCI; recordo l'última reunió en la que ens vam trobar, no pas fa gaire (octubre de 2020) i encara costa fer-se la idea. Només vull donar-te les gràcies pel teu dinamisme, la teva emprenedoria, la teva capacitat de resolució i el teu esperit conciliador; i espero que aquestes virtuts ens segueixin ajudant per ser millors persones i ens segueixin inspirant per fer de la JCI una millor organització, seguint la petjada i l'exemplaritat que tu ens has ensenyat i ens has lliurat. Arreveure amic meu.

  Anton gasol I moya
  February 3, 2021

  Estimada familia
  Ho sento moltíssim.
  No tinc paraules. Per allaugerir_vos el dolor colpidor. Insuperable _que patiu per la pèrdua del nostre estimadissim ÒSCAR
  Us.faig arriba un silenci.un un pensament _.i una càlida abraçada.
  De tot cor no la oblidaré mai!
  Anton gasol I moya

  Toni Diaz
  February 3, 2021

  Òscar, quant tu començaves a la JC jo m’acomiadava. El meu darrer gran projecte va se com a “head coach” de la X Acadèmia Catalana, i tu vas fer-me d’assistent.
  La veritat és que no sé qui assistia a qui. Qualsevol cosa que et demanava me l’aconseguies i millorada. Les teves idees i empenta van fer que aquella acadèmia fos un èxit. Però més que això per mi serà el record d’un cap de setmana que vaig poder compartir amb tu moments inoblidables. El teu somriure, el teu humor i la teva empenta sempre m’acompanyaran.
  Tot i que no vàrem treballar més cops plegats, per mi has estat un referent. Et recordaré sempre i ET TROBARÉ A FALTAR.
  Una abraçada allà on siguis.

  Daniel Velasco
  February 3, 2021

  Benvolguda família, Francina i amics. Encara estic en xoc per la notícia.

  L'Òscar, sempre tant motivat, ple d'alegria i engrescador amb els altres era un exemple. Encara que vam compartir pocs anys a l'entitat el recordo i recordaré amb molta estima.

  Potser no el coneixia tant profundament com molts altres, però el que vaig poder conèixer d'ell, el que em va transmetre i ajudar, sempre quedarà a la meva memòria i ho recordaré per sempre.

  Vull donar el meu condol i escalf a la família i amics d'en Òscar.

  Descansa en pau.

  Julio Bendezú Huaroto
  February 4, 2021

  Gracias Oscar por todo los momentos vividos, por tus enseñanzas y amistad.
  Fue un honor conocerte en el 2015, justo iba a España a estudiar mi maestría, siempre me sentí seguro por contar contigo. Fui a tres congresos nacionales de JCI Catalunya, los disfrute, comprendí mucho de JCI por los catalanes. Me tocó preparar pisco sour en tu casa, compartir de tu cultura e historias. Siempre me animaste a ser presidente nacional de JCI Perú, hoy lo soy, en parte a tu motivación siempre recordaré la mesa de las naciones del congreso nacional de JCI Catalunya en el 2016, siempre buscando que no existieran fronteras entre visitantes y locales. Gracias por siempre estar dispuesto en dar y enseñar. Gracias a ti conocí a una de mis mejores amigas y amigos en mi paso por España (Colombia, Catalunya).

  Gracias por inspirar e impactar en mi, por siempre estarás en mi corazón Óscar Hijosa Milá.

  Galán Mosquera
  February 4, 2021

  Tomará tiempo reponerse de tu partida. Da un golpe más la manecilla del reloj y aún sigo leyendo los chats del grupo de hace un año cuando planeábamos volvernos a ver y darnos una abrazo fraterno. El destino quiso que no fuera así y con fe estoy convencido que decidió llevarte al un lugar mejor, donde sólo hay abundancia y felicidad, los mismos valores que sembraste por tu paso en este camino llamado vida.

  Isabel Montals (#73553)
  February 6, 2021

  Ets i seràs una ànima lliure, impregnant arreu la teva força, empenta i somriures. Et trobarem molt a faltar amic, i de ben segur que ens retrobarem aviat allà on ens depari el destí.
  Ens has deixat massa aviat. Sempre estaràs entre nosaltres.

  Joan Iniesta #50061
  February 6, 2021

  Estimat Òscar, he tingut el privilegi de poder compatir moltes experiències a la nostra estimada JCI. Has deixat una enorme petjada no tant sols a Tarragona sinó a tot arreu per on has passat, abanderant sempre la nostra Ciutat de Tarragona i el nostre País Catalunya. En has deixat molt, molt aviat quan el teu camí encara tenia mot de recorregut i sens dubte molts de nosaltres et trobarem a faltar tot i que sempre et tindrem amb nosaltres amb la teva enorme empenta i el teu somriure. També un record emotiu i emocionat per la teva família. Una sentida abraçada.

  Melda Çınar
  February 6, 2021

  It has been a week now that I got the sad news of my friend Oscar's passing. We met in 2009 at JCI European Conference in Budapest. We immediately started talking about traveling, football and how we like meeting with people from all over the world and become friends through JCI. We kept in contact with each other throughout the years.
  I am thankful that our paths crossed and we did hold on to our friendship. Goodbye to my good spirited friend.
  My condolences to Oscar's family, friends, colleagues and JCI friends. May you rest in peace my friend.
  Kind regards from İzmir, Turkey.

  Raül Gil Alonso
  February 6, 2021

  Oscar, te'n has anat massa aviat. Podíem tenir les nostres discrepàncies, però ningú podrà negar que has estat una persona amb una energia i empenta inigualables. Si hem arribat on hem arribat a la JCI és gràcies a tu. No puc fer més que agrair tot el que has fet per nosaltres i que hagis sigut una persona com la que has estat. Has deixat una petjada enormíssima. Desitjo que descansis en pau allà on siguis i que sàpigues que seguirem endavant per tu.
  Una abraçada.

  Àngels Torras i Albert
  February 9, 2021

  Saps què Òscar???
  Que has marxat però.. ets aquí!!
  Has deixat una petjada a la sorra de la nostra platja que cap onada esborrarà.

  Et vaig veure créixer ( oh capità gran capitå) i després... Fèiem birres plegats.

  Potser la vida és un miratge i la realitat, ara, la vius tú. Sigui com sigui ens trobarem en l'espai de la memòria de tot allò que hem viscut plegats.

  Espero de tot cor, que en aquest espai hi pugui trobar consol la teva família.

  Fins SEMPRE Óscar.

  dfdsfgsdfgdsf https://google.com 926663
  March 30, 2021

  dfdsfgsdfgdsf https://google.com

  dfdsfgsdfgdsf https://google.com 8345900
  March 30, 2021

  dfdsfgsdfgdsf https://google.com

Leave a Comment