Aquest passat dissabte, 22 d’octubre, es va presentar a Altafulla en el marc del Congrés Nacional de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, el llibre El reconeixement internacional de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, editat per la FOCIR conjuntament amb la Jove Cambra Internacional de Catalunya.

La publicació correspòn al setè número de la col·lecció Casos d’internacionalització, una iniciativa de la FOCIR que, com a centre d’estudis, pretén estudiar diferents processos de reconeixement internacional de les organitzacions catalanes per contribuir a difondre models de bones pràctiques i crear un dipòsit de memòria històrica sobre diferents processos de reconeixement internacional.

img-20161022-wa0007_retEl reconeixement internacional de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, analitza el procés i les vies que la Jove Cambra Internacional de Catalunya va emprendre per aconseguir reeixir com a subjecte nacional dintre la Junior Chamber Internacional (JCI). L’any 1995, la JCI de Catalunya va culminar el procés de reconeixement internacional de l’organització. Des d’aleshores ençà, la Jove Cambra Internacional de Catalunya és reconeguda i representada com qualsevol dels altres cent vint-i-tres països que formen part de la JCI arreu del món. Aquesta publicació és fruit de la recerca i el treball de Carlota Moragas.

Si esteu interessats en adquirir algun exemplar d’aquests llibres escriviu-nos a [email protected]

Podeu trobar-los en format digital a:

FONT: FOCIR.CAT