Empodera’t per canviar el món!

L’Acadèmia de JCI Catalunya és un cap de setmana de capacitació i formació dirigida a joves del món associatiu i professional que vulguin desenvolupar les seves habilitats i competències per potenciar la seva capacitat de lideratge tan dins de l’àmbit personal com professional.

L’objectiu principal és donar eines a les persones participants per desenvolupar les seves destreses de lideratge positiu en els camps de l’emprenedoria, el desenvolupament personal, les relacions internacionals i l’acció comunitària a ordre d’inspirar altres i crear impactes sostenibles i positius al seu entorn.

 

  

 

2 dies de formació

48 hores d’experiències úniques

Aprèn des de l’experiència

Les Acadèmies a JCI són sempre jornades úniques que es realitzen un sol cop. Ja siguin adreçades a col·lectius concrets (com les acadèmies per a delegats universitaris) o al jovent actiu en general, compten sempre amb l’equilibri entre les formacions teòriques, la posada en pràctica dels coneixements adquirits i els espais d’oci i coneixença, que et permetran fer networking amb joves com tu d’arreu de Catalunya i el món. 

Les Acadèmies de JCI

L’Acadèmia de JCI Catalunya s’inspira en les Acadèmies que JCI organitza arreu del món. Entre d’altres experiències formatives, podem trobar:

JCI Japan Academy

Des de l’any 1987, la JCI organitza anualment una acadèmia formativa de deu dies al Japó per a les persones que a l’any següent agafaran les presidències nacionals de la seva entitat. Des d’aleshores, més de 2500 persones d’arreu del món hi han participat, aprenent destreses i coneixements per a ser ciutadans actius, crear impacte a les seves comunitats i millorar la cooperació internacional entre els participants. 

JCI European Academy

Des de 1995, JCI Suècia organitza cada any una acadèmia de formació europea a Göteborg per als membres de JCI, especialment aquells que a l’any següent seran presidents locals de la seva entitat. Durant 5 dies, persones d’arreu d’Europa reben formacions de tota mena per a millorar el lideratge d’equips, la gestió de projectes, la resolució de conflictes… tot intercanviant coneixements i costums de tots els països de procedència en una experiència de vida única.

Altres formacions internacionals que realitzem:

  • COC Academy (Academy for Congress Organizing Committees): 5 dies de la formació més especialitzada simulant el repte d’organitzar un esdeveniment internacional amb tot el que això comporta.
  • PR & Media Academy a Itàlia, per aprofundir en les Relacions Públiques, la gestió de protocol als esdeveniments, domini de la comunicació i de les xarxes…