Participació al carnaval amb la carrossa de JCI Reus

El carnaval és una festivitat important a la ciutat que ajuda a crear sentit de germanor i pertinença.

Jove Cambra Reus organitza una carrossa cada any per a participar-hi i col·laborar d’aquesta festa.

El programa està conformat per la rua de carnaval el dissabte a la tarda, la rua matinal el diumenge al matí, dinar popular i batalla del confeti el diumenge a la tarda. Les persones inscrites tenen inclòs, amb la inscripció, el menjar i la beguda durant tota la celebració, a més a més de la disfressa, una cantimplora i una polsera identificativa com a membre de la carrossa i, fins a aquest any, una polsera identificativa com a menor d’edat per tal de no poder consumir alcohol.

Es tracta de gaudir al màxim de la festivitat de carnaval, juntament a més d’una quarantena de carrosses més que formen part de la FRAC.

Organitza:

JCI Reus

Equip de treball de la darrera edició:

Helios Rubio

Marta Cáceres

Tots els membres de JCI Reus

Com s’organitza una carrossa de carnaval?

A més de l’oci, aquest programa implica una gran tasca d’organització i gestió.

Sis mesos abans es tria la disfressa, es fa la gestió necessària per al lloguer de la carrossa, s’inicien els processos d’inscripcions i les reunions amb la Federació Reusenca d’Associacions de Carnaval per la organització i logística de l’esdeveniment.

Aquest programa també implica cerca de col·laboracions, difusió a xarxes socials i cerca de proveïdors per abastir l’acte.

Tanmateix, totes les persones estan cobertes amb assegurança de responsabilitat civil tant per part de la FRAC com una de pròpia de JCI Reus.

L’impacte del programa

Gran impacte econòmic per sustentar l’activitat anual de la nostra entitat. 250 persones inscrites i desenes més amb interès, gran difusió a xarxes socials i gran aprenentatge en la gestió de diferents proveïdors per l’abastiment de tot el necessari pel desenvolupament de l’esdeveniment durant tot el cap de setmana. Participació conjunta, amb més de 40 carrosses més, a l’activitat lúdica més multitudinària de la ciutat. 

Aprenentatges obtinguts:

Contactar amb persones, espais i sectors als que no s’està molt habituat.

Aprendre a gestionar diferents aspectes de tot el que implica l’organització d’una carrossa en un carnaval multitudinari. 

Promoció d’esdeveniments.

Assistents:

+ 250 a cada edició

Equip de treball:

De la darrera edició: 

Helios Rubio

Marta Cáceres

i la resta de membres de JCI Reus