Donem veu a dones escriptores de les Terres de l’Ebre

Dona Poesia no és només poesia, no és només literatura, només art… Este projecte va més enllà, és la reivindicació de la dona ebrenca, la nascuda aquí i la que n’ha fet d’estes terres la seua llar.

Este llibre busca ser la veu de totes aquelles autores que lluiten per fer-se sentir en una terra oblidada, però que brilla amb força, que fa olor a oliveres fargues, a camps d’arròs i a mar, una terra que atresora tota la màgia d’allò que és natura i vida, com elles, les dones que avui s’agermanen en esta antologia que recull poesia i fotografia de l’Ebre.

Organitza:

JCI Terres de l’Ebre

Equip de treball:

Georgina Matamoros

Eva Mascarell

Jessica Reverté

Agraïments:

Mar de Fora

La redacció d’un llibre de poesia escrit per dones del territori i amb la col·laboració de l’associació cultural Mar de Fora.

A través d’aquest projecte hem pogut donar veu a moltes dones del territori que fins ara no havien pogut publicar i hem reivindicat la poesia ebrenca en femení.

Participar en la redacció d’un llibre reivindicatiu.

A més a més, hem col·laborat amb l’associació Mar de Fora i també amb la resta d’OLMs i altres entitats per tal de presentar el llibre arreu del territori català, arribant fins i tot, al País Valencià. Aquesta mena de programes ens ajuden a millorar les nostres habilitats organitzatives i ha creat sinergies i gestionar projectes comuns relacionant-nos amb diferents associacions i persones de la nostra societat.

L’impacte del programa

Aquesta mena de programes ens ajuden a millorar les nostres habilitats organitzatives i ha creat sinergies i gestionar projectes comuns relacionant-nos amb diferents associacions i persones de la nostra societat.

Aprenentatges obtinguts:

Unir al sector públic, privat i entitats amb la cultura.

Promoció d’esdeveniments.

Equip de treball:

Georgina Matamoros

Eva Mascarell 

Jessica Reverté