L’oportunitat de veure el dia a dia d’una gran empresa

Amb aquest programa, JCI Barcelona acosta als joves de la ciutat empreses que sovint són inaccessibles per la seva dimensió i caire multinacional. Aquestes visites són de gran interès i permeten adquirir coneixements i habilitats de tota mena, especialment relacionades amb l’àmbit laboral. Les empreses es trien per destacar en el camp de la innovació, la gestió i els processos de producció, o bé per oferir a treballadors joves bones oportunitats. El projecte comença amb l’organització de les mateixes visites, ja que els directors de programa estableixen la relació prèvia amb cadascuna de les empreses i gestionen el contingut i l’organització de la visita. En definitiva, una oportunitat única per conèixer de primera mà el dia a dia a una gran empresa!

Organitza:

JCI Barcelona

Equip de treball:

Marina Sala

Jordi Trunas

Anna Parramon

Agraïments:

Estrella Damn

HP

Mapfre

Coneixent el procés de producció d’una gran empresa

La primera de les visites realitzades al 2019 va ser a la Fàbrica d’Estrella Damm, coneixent els diferents espais i cadenes de producció de la fàbrica i el seu funcionament, acabant també amb un tast de cerveses.

La innovació explicada de primera mà.

Una altra de les visites es va realitzar a la seu de Hewlett-Packard (HP). Vam tenir la sort de gaudir de les instal·lacions de la mà d’un Senador de JCI Barcelona, Marc Gimferrer, qui no només ens va explicar la història de la companyia i la seva manera de funcionar i organitzar-se, sinó que vam poder aprendre de ben a prop com funcionen les noves tecnologies d’impressió 3D.

L’impacte del programa

Aquesta mena de programes ens ajuden a millorar les nostres habilitats organitzatives i la relació amb diferents sectors de la societat: sector privat, associacionisme etc.

És un programa que ha tingut una gran rebuda i acceptació, i que  a més d’aportar-nos nous coneixements, s’ha pogut gaudir de les infraestructures i la innovació de les empreses visitades.

Júniors que han gaudit de les visites:

50

Aprenentatges obtinguts:

Organització empresarial

Estratègia

Operacions

Equip de treball:

Marina Sala

Jordi Trunas

Anna Parramon

Albert Martínez

Ramon Monegal

Vols formar part de Jove Cambra?