Junta Nacional 2019. D’esquerra a dreta: Georgina Rodríguez (VP de Formació), Francesc Lletjós (Tresorer), Anna Frixach (Assessora Legal), Marc Rué (VP TIC), Sara Rué (Presidenta Nacional), Míriam València (Pastpresidenta), David Suriñach (VP de Comunicació), Jordi Trunas (VP de Promoció Econòmica) i Raül Gil (Secretari General).

 

 

● Agafa el càrrec de la mà de Miriam València.
● Gran presència femenina dins els alts càrrecs de la organització.
● És el primer cop en els 50 anys de l’entitat que acompanyada de presidentes locas.

El dissabte 19 de gener es va celebrar a Sabadell l’assemblea de traspàs de la Jove Cambra Internacional la qual va donar la presidència a Sara Rué. La jove de Sabadell, amb només 25 anys serà la presidenta més jove de la història de l’entitat, assumeix el càrrec exposant com a principals línies estratègiques a seguir, el fet de millorar la comunicació de l’entitat així com aconseguir tenir més pes dins dels joves de Catalunya.


Durant la seva presentació, es va comentar la iniciativa d’aconseguir una gran presència de membres de l’entitat a la conferència europea que es celebrarà a Lyon el proper maig i una important ajuda econòmica per a les joves cambres locals.


Enguany és destacable la totalitat de lideratge femení dins les organitzacions locals. Es conta amb un total de 8 Joves Cambres a  Catalunya, totes elles amb una dona al capdavant exercint el càrrec de Presidenta Local.

Sobre Sara Rué:
Llicenciada en criminologia, educació social i amb formacions de màster en dones gèneres i ciutadania i màster en gestió d’esdeveniments que l’ha ajudat a aconseguir grans objectius dins de JCI. Liderant formacions d’oratòria, va ser guanyadora del Concurs Nacional de JCI Catalunya al 2014.
L’any 2015 va ser presidenta de JCI Sabadell i va dirigir projectes com “Màgia al Divermon”, “Senator Day” i lidera la redacció en llenguatge inclusiu dels estatuts de JCI Catalunya.

Més endavant ha estat Vicepresidenta en Formació a nivell Nacional, Assessora Legal a JCI Sabadell o Vicepresidenta Executiva JCI Catalunya l’any 2018. Durant el 2018 ha completat formacions a Estònia i Japó per a preparar-se pel càrec.