Joves professionals de diferents sectors han reivindicat el seu talent en el marc de la trobada internacional ‘The value of young professionals’ que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Icab).

Ho han organitzat el Grup de l’Advocacia jove de Barcelona (Gaj), del European Young Bar Association (Eyba), de la jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) i de la Federació d’Associacions de Joves Emprenedors i Empresari de Catalunya (Fajeec), ha informat aquest dimarts l’Icab en un comunicat.

Professionals com arquitectes, metges, advocats, professors i estudiants han pogut compartir les seves problemàtiques i experiències i, sobretot, establir noves pautes d’actuació per donar rellevància i visibilitat al seu perfil professional.

thevalueofyoungprof2Una de les principals conclusions a les quals ha arribat la trobada és la importància, en un món globalitzat, de ser present en les xarxes socials i d’actualitzar periòdicament la seva informació, especialment aquella que fa referència a l’àmbit professional: tant l’experiència laboral com la formativa.

També s’han analitzat qüestions d’àmbit professional, doncs si bé els joves són la generació millor preparada, la realitat mostra que les condicions laborals no s’ajusten als estudis realitzats i que molts d’ells han d’anar-se’n a altres països perquè a Espanya no troben oportunitats per la crisi econòmica.