El passat 3 de març la VP Internacional de JCI , Johanna Lundán, d’origen finlandès, va visitar Catalunya per conèixer els programes i actes que la JCI Catalunya està duent a terme i donar recolzament per les futures accions al país.

Dins d’aquests programes cal destacar “l’Acadèmia de Delegats” en que es reuniran delegats d’universitats i de Formació Professional d’arreu de Catalunya per desenvolupar les seves habilitats personals, debatre sobre els diferents problemes que afecten als joves, i orientar-los per trobar possibles solucions.

L’altre projecte que cal destacar és “The value of Young Professionals”, projecte que realitza la JCI Catalunya, conjuntament amb el Grup d’advocats Joves de Barcelona, l’European Young Bar Association, el Col·legi d’advocats de Barcelona i la Federació d’Associacions de Joves Emprenedors i Empresaris de Catalunya. En aquest projecte es vol posar en relleu als joves professionals, les seves capacitats, els obstacles amb els que es troben en el mon laboral i empresarial, i també intentant donar noves eines i donant visibilitat al col·lectiu. Aquest esdeveniment serà el dia 30 d’abril a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona, i constarà de ponents professionals i institucionals, taules rodones, formacions i activitats de networking, totes aquestes activitats, realitzades en Anglès amb traducció simultània a Espanyol
Per últim també s’ha presentat el projecte From Reus To Hellas, un projecte on la JCI, vol contribuir a ajudar en la crisis dels refugiats. La JCI Reus, està promovent i organitzant un grup de socorristes que aniran a les costes gregues on estan arribant refugiats dia a dia. Per a tal efecte, la JCI Reus i JCI Grècia, estan mirant d’ultimar les diferents accions, documentacions i permisos, per a poder realitzar aquesta acció solidaria.

Aquests tres programes van ser presentats en les diferents reunions oficials que la VP Internacional i el President Nacional Xavier Bielsa van tenir amb el Molt Honorable President de la Generalitat Carles Puigdemont, també a DIPLOCAT, a l’oficina d’Acció de la Generalitat i a Barcelona Activa.