El passat 19 de març la VP Internacional de JCI , Charlotte Moller, d’origen danès, va visitar Catalunya per conèixer els programes i actes que la JCI Catalunya està duent a terme i donar recolzament per les futures accions al país.

Dins d’aquests programes cal destacar “l’Acadèmia de Delegats” en que es reuniran delegats d’universitats i de Formació Professional d’arreu de Catalunya per desenvolupar les seves habilitats personals, debatre sobre els diferents problemes que afecten als joves, i orientar-los per trobar possibles solucions.

A nivell internacional, la JCI Catalunya estarà present als diferents esdeveniments de la resta del món com la Conferència Europea a Istanbul i al Congrés Mundial que es durà a terme el Japó. Des de Catalunya s’està estudiant la idea de postular-se com a candidats a organitzar un Congrés Mundial en els propers anys al nostre país, això comportaria que més de 5000 joves de més de 120 països diferents d’arreu del món a casa nostra.

Aquests dos programes van ser presentats en les diferents reunions oficials que la VP Internacional i el President Nacional Magí Senserrich van tenir amb el Molt Honorable President de la Generalitat Artur Mas, Presidenta de la FOCIR Mònica Sabata, Director General de Diplocat Albert Royo, i el Director General d’Afers Multilaterals i Unió Europea Manel Manonelles.

Per altra banda es van organitzar unes trobades amb joves actius i de diferents ciutats com Barcelona, Reus, Tarragona , Igualada, Terrassa i Lleida en les quals es van intercanviar experiències en projectes internacionals i de Catalunya que comparteixen un mateix objectiu de millora de les ciutats amb els valor del moviment JCI que just aquest any es commemora el centenari de la seva fundació.