La igualadina agafa el relleu a Xavier Bielsa amb un programa on la igualtat de gènere, l’emprenedoria i la formació seran els puntals de l’entitat

El passat dissabte 21 de gener la Jove Cambra Internacional de Catalunya va celebrar el seu acte de traspàs de poders a Igualada, en el marc del qual Xènia Castelltort va prendre possessió com a Presidenta de JCI Catalunya 2017. L’acte va comptar amb la presència de l’Il·lustríssim Alcalde d’Igualada, senyor Marc Castells.

Sota el lema #ACTUEM, Xènia Castelltort presenta per a l’any 2017 un programa que posa èmfasi en la formació de qualitat i el creixement de l’entitat, amb el qual la seva candidatura va aconseguir el suport de les organitzacions locals el passat 23 d’octubre de 2016, en el marc del Congrés Nacional de JCI Catalunya. Xènia Castelltort agafa el relleu de Xavier Bielsa, que ha fet una gran feina com a president de l’entitat durant l’any 2016. La igualadina assumeix el repte de liderar l’entitat després de més de deu anys de dedicació al llarg dels quals ha ocupat càrrecs destacats tant dins de JCI Igualada com dins de la Junta Nacional de JCI Catalunya.

En aquest any que comença, Xènia Castelltort vol posar la JCI Catalunya al servei de la societat, oferint tot el seu potencial per a la formació dels joves a través de l’organització de projectes amb un impacte social positiu. Aquesta aproximació pràctica permet alhora que els membres de JCI desenvolupin les seves habilitats de lideratge i de treball en equip, i altres competències transversals que els són útils tant a nivell professional com personal.

La Jove Cambra Internacional, organització a la qual pertany JCI Catalunya, s’acull a la carta per als Objectius de Desenvolupament Sostenible promulgada per la Organització de les Nacions Unides. És amb la intenció de contribuir a l’avançament cap a aquests objectius que durant el seu any de presidència Xènia Castelltort aposta per crear debat i més consciència social sobre la igualtat de gènere, amb un projecte que vol contribuir a visibilitzar les dones en posicions de lideratge a la societat.